Clients

Et mostrem l’opinió d’alguns dels nostres clients.

Si has realitzat el teu projecte amb nosaltres, estarem encantats de compartir la teva opinió amb els nostres seguidors. 

Pots omplir el formulari a continuació. Moltes gràcies!

Si has realitzat el teu projecte amb nosaltres, estarem encantats de compartir la teva opinió amb els nostres seguidors. 

D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la teva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les teves dades és Projectes Cerdanya, S.L.U., amb CIF: B72781644 i domicili a Puigcerdà, C / Josep Pla, 17 - CP 17520. T'informem que tractarem la informació que ens facilitis per tal de contestar la teva sol·licitud d'informació. Les dades personals proporcionades es conserven mentre no sol·licitis la seva supressió. No comunicarem les teves dades.

Tens el dret a accedir a les teves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits. En determinades circumstàncies, podràs oposar-te o sol·licitar la limitació del tractament de les teves dades. En tal cas únicament els conservarem per motius legítims imperiosos, o per l'exercici de la defensa de possibles reclamacions.

En clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari entenem que ens dones el consentiment del seu tractament d'acord a la nostra política de privacitat.

Creem conjuntament amb tu

Som la teva empresa constructora, amb una amplia experiència construint habitatges d’alt standing i realitzant reformes integrals a la Cerdanya.