Contacta'ns

Esperem que hagis trobat informació útil a la nostra web, per a qualsevol consulta o petició de pressupost pots enviar-nos un correu electrònic a info@projectescerdanya.com o omplir el següent formulari de contacte i en 24-48 hores ens posarem en contacte amb tu. Gràcies per contactar amb nosaltres!

Omple el següent qüestionari i en breu contactarem amb tu

D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la teva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les teves dades és Projectes Cerdanya, S.L.U., amb CIF: B72781644 i domicili a Puigcerdà, C / Josep Pla, 17 - CP 17520. T'informem que tractarem la informació que ens facilitis per tal de contestar la teva sol·licitud d'informació. Les dades personals proporcionades es conserven mentre no sol·licitis la seva supressió. No comunicarem les teves dades.

Tens el dret a accedir a les teves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits. En determinades circumstàncies, podràs oposar-te o sol·licitar la limitació del tractament de les teves dades. En tal cas únicament els conservarem per motius legítims imperiosos, o per l'exercici de la defensa de possibles reclamacions.

En clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari entenem que ens dones el consentiment del seu tractament d'acord a la nostra política de privacitat.
logo_somoza_cons

Projectes Cerdanya

C/ Josep Pla, 17
17520 – Puigcerdà (Girona)
De dilluns a divendres de 9h a 13h i de 15h a 19h

Tel.: 666 594 577

E-mail: info@projectescerdanya.com