Serveis

Realitzem construccions d´alta qualitat amb un acabat minuciós, elegant, professional i detallista. Durant el procés, garantim una comunicació propera amb el client, el compliment dels compromisos establerts i un resultat que satisfaci 100% les teves expectatives.

A més a més, si és necessari, nosaltres ens ocupem de tot per tal de facilitar-te el procés d’execució d’una obra.

Serveis d'arquitectura

En funció de les teves necessitats, t'orientem sobre l'arquitecte més adient per al teu projecte

Serveis d'enginyeria

Si el teu projecte requereix d´un enginyer, nosaltres ens posem en marxa per posar-t'hi en contacte

Comptem amb una llarga experiència en el sector de la construcció i més concretament a la comarca de la Cerdanya, amb més de 20 anys i més de 100 obres realitzades.

Ens encarreguem de convertir les teves idees en realitat

Especialitzats en la construcció de cases unifamiliars d’alt standing d´obra nova i en la rehabilitació o reforma integral tant per a particulars com de locals comercials, Projectes Cerdanya compta amb un equip multidisciplinar de professionals de confiança amb els que duem a terme el teu projecte, aquell amb el que sempre havies somiat.

Cuidem cada detall com si es tractés de casa nostra, tenim molta comunicació i proximitat tant amb el nostre equip com amb el client, creant un vincle de confiança amb el que busquem la teva satisfacció en el resultat, la puntualitat i el preu.

Treballem cada projecte com únic i exclusiu, ja que està fet a mida de les teves necessitats.
Tens un projecte en ment?

    1. Contacta amb nosaltres per explicar-nos de quin projecte es tracta, t’escoltem: Obra nova, rehabilitació, reforma integral, particular o per el teu negoci.
    2. Tindrem una primera visita per analitzar al detall les necessitats del teu projecte i acordar cada punt amb els agents que hi intervenen (arquitectes, decoradors, …)
    3. Et proposem un pressupost acurat detallant cada element necessari en la construcció del teu projecte.
    4. Arribem a l’acord que més t’encaixi.
    5. Ens posem mans a l’obra.

Creem conjuntament amb tu

Som la teva empresa constructora, amb una amplia experiència construint habitatges d’alt standing i realitzant reformes integrals a la Cerdanya.