Qui som?

Projectes Cerdanya és una empresa ubicada a  la comarca de la Cerdanya, amb una llarga experiència en construcció d´habitatges unifamiliars d´alt standing, habitatges adossats, rehabilitacions i reformes integrals.

Més de 20 anys d’expèriència i més de 100 obres realitzades.

Obra nova

Reforma integral

Vivendes alt standing

Comptem amb un grup d´industrials propis de total confiança i altament qualificat, per oferir en cada projecte les millors garanties de qualitat i seguretat

Ens comprometem amb tu mantenint una comunicació constant durant tot el procés i complim amb els terminis establerts marcats per el planning d´obra.

La consolidació de la nostra empresa en el sector ve donada per la nostra professionalitat a l´hora d´orientar als nostres cilents en un procés tan important com és la creació del seu habitatge.

La nostra filosofia a l’hora d’executar un nou projecte és realitzar-lo amb la responsabilitat de fer-ho com si fos per a nosaltres mateixos; és a dir, el que faríem per casa nostra és el que fem per als nostres clients.

Perquè et cal triar Projectes Cerdanya al fer la teva obra?

Creem conjuntament amb tu

Som la teva empresa constructora, amb una amplia experiència construint habitatges d’alt standing i realitzant reformes integrals a la Cerdanya.