Han canviat les teves necessitats familiars o personals i vols fer canvis en la distribució de la casa? Han canviat els temps i ja no et satisfà l’estil i forma de casa teva que ha quedat ‘obsoleta’? Vols més espai, més llum, més intimitat i necessites fer canvis? Que no et faci mandra, necessites una reforma integral!

És molt habitual que el que ens semblava ‘perfecte’ en algun moment, no s’ajusti a les necessitats actuals, ja que els temps, la situació, la família, la tecnologia, l’entorn… tot està en permanent canvi. Així com la casa, la qual s’ha d’adaptar als nous temps. Les reformes integrals són una necessitat perquè casa teva estigui en sintonia amb l’estil de vida de cada moment, per viure-hi còmodament.

La reforma fa referència a ‘la millora del que ens és insatisfactori’, adaptant l’espai a les necessitats personals per satisfer-te plenament segons l’ús que en fa cada família.

Les rehabilitacions integrals marquen un període de necessitat de canvi, que passarà per uns dies d’obres on la vivenda està en ple moviment. El millor de la història és el final, el qual és tant gratificant que fa que ens oblidem dels dies d’entrepàs.

 

Com passar per aquest procés de la millor manera possible?

  • Assessora’t bé de les opcions, materials, pas a pas i resultats desitjats.
  • Demana un pressupost a mida.
  • Busca un constructor amb experiència, amb garantia de resultats i entrega a temps i que compti amb un equip de diferents professionals especialitzats.
  • Tingues una comunicació fluida amb els constructors.

 

La reforma integral, tota una aventura que millorarà el teu dia a dia.

A Projectes Cerdanya trobaràs tot el que necessites per fer la teva rehabilitació integral de forma segura, tindràs la tranquil·litat que necessites durant aquest procés. Fa més de 15 anys que oferim serveis de construcció i rehabilitacions a la Cerdanya, utilitzem materials de qualitat que perduren perfectes en el temps i comptem amb un equip de professionals de confiança. Ah, i el més important: entreguem les obres al termini pactat!

No t’ho pensis més i demana’ns pressupost, estudiem i parlem del teu projecte que canviarà positivament la teva vida!