Projectes Cerdanya, la teva constructora de confiança a la Cerdanya

Especialitzats en la construcció de cases unifamiliars d’alt standing d’obra nova i en la rehabilitació o reforma integral tant per a particulars com de locals comercials, Somoza Construccions compta amb un equip multi-disciplinar de professionals de confiança amb els que duem a terme el teu projecte, aquell amb el que sempre havies somiat.

Cuidem cada detall com si es tractés de casa nostra, tenim molta comunicació i proximitat tant amb el nostre equip com amb el client, creant un vincle de confiança amb el que busquem la teva satisfacció en el resultat, la puntualitat i el preu.

Treballem cada projecte com únic i exclusiu, ja que sestà fet a mida de les teves necessitats. Tens un projecte en ment?

  1. Contacta amb nosaltres per explicar-nos de quin projecte es tracta, t’escoltem: Obra nova, rehabilitació, reforma integral, particular o per el teu negoci…?
  2. Tindrem una primera visita per analitzar al detall les necessitats del teu projecte i acordar cada punt amb els agents que hi intervenen (arquitectes, decoradors, …).
  3. Et proposem un pressupost acurat detallant cada element necessari en la construcció del teu projecte.
  4. Arribem a l’acord que més t’encaixi i ens posem mans a l’obra! Imagina la casa dels teus somnis, nosaltres la fem realitat al detall.

Amb més de 15 anys d’experiència a la Cerdanya i més de 90 habitatges construïts, et podem garantir que utilitzem materials resistents que requeriran menor manteniment, qualitat en totes les fases de la construcció i entrega puntual de casa teva en els terminis pactats.

 

 

Projectes Cerdanya – Puigcerdà (Girona)
Tel.: 666 594 577
E-Mail: info@projectescerdanya.com